Foto: Oefenpot Creil-Bant JO17-2 eindigt in 3-3

Oefenpot Creil-Bant JO17-2 eindigt in 3-3

En ook bij Creil-Bant JO17-2 zijn ze los! Zaterdag 24 augustus hebben we de eerste meters gemaakt op het tweede veld van Sportpark de Akkers in Bant, dat er uitstekend bij lag! Voor de JO17-2 stond er een oefenwedstrijd op het programma. Thuis tegen Flevo Boys JO17-6, ook een derde klasse-team. De uitslag is uiteindelijk bij 3-3 blijven steken. Alleen al op basis van de uitslag mag je zeggen dat de teams aan elkaar gewaagd waren.

De dag begon met reclameborden schoonmaken, dit jaar was ons team de gelukkige om de terreinmensen, die overigens een superklus hebben afgeleverd afgelopen maanden, te helpen. Vele handen maken licht werk en we waren dan ook binnen 30 minuten klaar met alle borden. Ook de terreinmensen waren blij met deze hulptroepen!

Mooi om te zien dat bijna alle spelers gewoon lekker op de fiets kwamen, ook Flevo Boys was op tijd aanwezig, “op de fiets” zei de leider van de tegenstander, helemaal goed!

Qua wedstrijd, tsja…. als er al na 2 minuten een tegendoelpunt valt ga je als trainer wel even staan in je vak. ¬†Sorry, maar de koffie was nog heet in het bekertje. We waren nog niet bij de les, zullen we maar zeggen.

Dat heeft onze spelers gelijk wel even wakker geschud, ze merkten dat dit geen simpele tegenstander was en dat ze best nog wel even aan de bak moesten. Omdat het een oefenwedstrijd was hebben we er voor gekozen om nog geen vaste nummers en posities te geven en nog niemand te bombarderen tot aanvoerder. Er zijn meerdere spelers die geschikt zijn voor meerdere posities, dat is best wel een luxe, dat maakt je werk als leider eigenlijk alleen maar leuker. Nu kun je verschillende dingen proberen en kijken waar je spelers het meest in hun kracht zijn.

Zo hebben we vandaag bijvoorbeeld een van onze verdedigers in de spits laten spelen, die legde er toch in no time even twee mooie goals in. Wat verder opviel was dat er goed op de posities werd gespeeld, verder lieten de meeste spelers al zien dat ze over de juiste conditie beschikken. Kortom, als we op basis van vandaag de eerste conclusie mogen trekken dan gaan we vast een leuk seizoen tegemoet!

Aankomende week spelen we thuis voor de beker tegen Nagele.

mvgr, de leider van dit mooie team!

 

Onze website sponsoren