Foto: Bant 1 hard onderuit in Bovensmilde

Bant 1 hard onderuit in Bovensmilde


Beide trainers konden voor de wedstrijd klagen over het aantal afwezigen. Bij zowel Bant als BSVV waren dit er behoorlijk wat. Dit was ook wel te zien aan de wedstrijd. Hoewel het lastig bespeelbare veld (zacht uitgedrukt) ook niet echt mee hielp. De eerste helft was BSVV misschien wel de bovenliggende partij. Hoewel het niet echt kansen creëerde had BSVV het meest de bal en was het meest dreigend. In de 25ste minuut werd de ploeg geholpen door Bant. Olaf Kampmann werd uit balans gebracht en schoot de bal achter de eigen doelman. 1-0 en dit was ook de ruststand.

Na rust probeerde Bant wel, maar er ging niet heel veel goed vandaag. In de 58ste minuut kwam BSVV op 2-0. Een corner werd opnieuw en hard in gebracht en zo kon Robin Timmer van BSVV de 2-0 aantekenen. Hierop bracht Bant Stefan Kramer in de ploeg en schoof laatste man Daley Slump op naar het middenveld. Dit leverde direct de grootste kans op van Bant. Keeper Melvin van den Broek stond echter in de weg op de inzet van Johan Kramer en zo bleef de aansluitingstreffer uit. Door het doorschuiven van de laatste man kreeg BSVV meer en meer ruimte en een kwartier voor tijd kwam Bant nog goed weg doordat BSVV op de lat schoot. Zo’n 8 minuten voor tijd kreeg Mick de Boer nog een kansje, maar ook deze keer redde de keeper. 2 minuten voor de officiële speeltijd verstreek kwam BSVV op 3-0 en was de wedstrijd echt gespeeld. In de allerlaatste seconde werd het ook nog 4-0 en Bant droop af met de staart tussen de benen.

Volgende week speelt Bant thuis tegen Hollandscheveld. Een kans om enigszins aansluiting te vinden bij deze ploeg. Dan zal Bant echter wel anders moeten acteren als vandaag tegen BSVV.

Onze website sponsoren