• Solide overwinning op Tollebeek

    Op zaterdag 11 november hebben we drie belangrijke punten kunnen bijschrijven aan het puntentotaal. In Tollebeek maakten we het onszelf af en toe erg lastig, maar wisten we terecht de overwinning over de streep te trekken. Met het oog op de andere resultaten van afgelopen weekend, hebben we goede zaken gedaan!

    Na een hele week regen, was het tijd voor zon en dus perfecte weersomstandigheden. Tollebeek had dit seizoen nog maar 1 punt behaald, en was gebrand om hier 3 aan toe te voegen. Echter hadden wij geen zin om daar aan mee te werken. De eerste helft verliep vrij soepel. We scoorde snel via Stefan en gaven Tollebeek geen enkel moment het gevoel dat er iets te halen viel. We konden ook wel stellen dat Tollebeek in de eerste helft geen enkel moment gevaarlijk is geweest, een compliment voor de verdediging!

    Na rust was het tijd om een extra doelpunt te scoren om meer lucht te creëren voor onszelf. Dit gebeurde dan ook! Luuk wist te scoren middels een harde pegel in de onderhoek. Na de goal werd Tollebeek af en toe ook eens gevaarlijk, momenten waar we toch waakzaam voor moesten zijn. Een kwartier voor tijd kwam de buitenspeler van Tollebeek er door heen en wist zichzelf vrij te spelen in de 16. De speler ging vrij makkelijk naar de grond en kreeg hiervoor een penalty. 1-2. Zo werd het de laatste minuten toch nog wel billenknijpen.

    Gelukkig konden we de voorsprong vasthouden en zo zijn we dit seizoen nog steeds ongeslagen! Momenteel staan we keurig op de 3e plek en proberen we volgende week weer 3 punten bij te schrijven. Dan wacht namelijk meteen de volgende polderderby, ditmaal tegen SV Ens.