• Slump tekent bij als Hoofdsponsor!

    28-10-2023

    Creil - In een opwindende aankondiging heeft V.V. Creil-Bant (VVCB) vandaag bevestigd dat ze hun nauwe samenwerking met hoofdsponsor Slump voor nog eens vier jaar zullen voortzetten. Deze deal is als muziek in de oren van iedereen die de club een warm hart toedraagt.

    Met dit nieuwe hoofdsponsorschap blijft Slump een cruciale partner in de groei en ontwikkeling van VVCB. De financiële steun en betrokkenheid van Slump hebben niet alleen bijgedragen aan het succes van de club op het veld, maar hebben ook geholpen bij de versterking van de lokale gemeenschap en jeugdontwikkeling.

    Peter-Paul Frijlink verklaarde: "We zijn extreem verheugd over de contractverlenging met Slump. Het is mooi om te zien dat we beide en zelfde doel voor ogen hebben. Beide zien we het belang van een prachtig club als VVCB, niet alleen op sportief vlak, maar ook op sociaal vlak.”

    VVCB-supporters kunnen zich verheugen op nog vier jaar vol passie, opwinding en overwinningen, mede dankzij de voortdurende steun van Slump. Bij het officiële moment werd onze sponsor direct getrakteerd op een prachtige overwinning van het eerste.