•  

   

  Prijsvraag: bedenk de naam van onze nieuwe fusieclub!

   

  Nadat onze leden enkele weken geleden groen licht gaven voor de fusie tussen SC Bant en SC Creil gaan we nu op zoek naar een nieuwe naam voor onze voetbalvereniging. Dat doen we door het organiseren van een prijsvraag! De komende weken kun je je inzending toesturen. Het bestuur en de fusiewerkgroep kiezen uit alle door jullie bedachte namen hun vijf favorieten, waarop vervolgens door de leden gestemd kan worden.

  De naam die uiteindelijk door onze leden wordt gekozen zal dus de naam worden van onze nieuwe fusieclub. Ook zal er dan een nieuw logo worden ontworpen, de clubkleuren zwart-geel-wit blijven bestaan, hetzelfde geldt voor het fraaie tenue waarin onze gezamenlijke teams al een aantal jaar voetballen. Tot en met zondag 18 juli kun je je suggestie(s) insturen. Als bestuur geven we er de voorkeur aan om niet de namen van onze beide dorpen in de nieuwe clubnaam te verwerken.

  Stuur je inzending vergezeld van een uitleg van de naam in maximaal 100 woorden naar creilbant@gmail.com. De bedenker van de winnende naam wint een volledig tenue van een club naar keuze plus het bezoeken van een wedstrijd van je favoriete Nederlandse club met twee personen. Stuur ons bij het inzenden van de door jou bedachte naam dus ook even je favoriete Nederlandse voetbalclub en je kledingmaat. Er mogen meerdere namen door één persoon worden ingestuurd.