van de voorzitter

Nog een paar weken te gaan, en dan is het winterstop. Als ik het afgelopen seizoen even terugkijk doet mij het plezier hoe de club draait. Blij word je van het nieuwe enthousiaste secretariaat Diede Beugels en Monique Bouwma, die het stokje hebben overgenomen van Adrie Seine. Met het uitstappen van Adrie Seine en ook Henk Konning komen we er achter, dat de taken, die een ieder heeft, veel tijd vergt, waardoor er zaken te lang worden uitgesteld. Ook de jeugdcommissie doet heel veel werk. Deze is uitgebreid met Peter de Waal en Tom Vermunt.

De samenwerking van de jeugd met SC Creil loopt naar behoren. Beide besturen zijn tevreden over de gang van zaken binnen de jeugd. Beide besturen hebben besloten om de samenwerking voor senioren (SSA)nog een jaar vooruit te schuiven, omdat er o.a diverse onderzoeken moeten plaatsvinden, willen we een voorlopige samenwerking tot stand kunnen brengen.

Afgelopen seizoen is de nieuwe website gestart. Deze wordt heel veel bekeken, en dat motiveert om er steeds nieuwe stukjes bij te zetten. Alle elftallen hebben een teamfoto en houden een wedstrijdverslag bij. Een echte aanrader.

In de winterstop gaan we het VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) oppakken. U heeft in de media kunnen lezen dat verenigingen hierover een beleid moeten vormen.

Ik kan het niet nalaten om een oproep te doen voor bestuur of commissie plaatsen. In Rondje Bant is er vanuit de OMNI ook de hoognodige vraag naar.

In het MFC worden een aantal activiteiten uitgevoerd:

16 december: jeugdbingo vanaf 14.00uur

23 december: klaverjas en spelletjes middag van 14:00

1 Januari: oudjaarsfeest met vuurwerk vanaf 01.00uur

6/13 en 20 januari: Banter sjoel kampioenschappen

 

 

Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een goed uiteinde

 

 

Onze website sponsoren