Foto: Trainers Creil-Bant behalen diploma

Trainers Creil-Bant behalen diploma

De voetbalsamenwerking Creil-Bant kon afgelopen week maar liefst twee trainers begroeten die met succes hun trainerscursus hebben afgerond. Kees Maes, onze hoofdtrainer, heeft de laatste hobbel met goed gevolg genomen en is geslaagd voor zijn TC2-opleiding.

Dankzij het behalen van het diploma van de opleiding Trainer-Coach II is Kees nu bevoegd om zowel senioren- als jeugdspelers te trainen en te coachen die uitkomen tot en met de tweede klasse senioren, tweede divisie A-junioren (JO19), eredivisie B-junioren (JO17) en eerste divisie C-junioren (JO15).

Filip Monster (foto), trainer van Creil-Bant JO19-1, ontving afgelopen week zijn diploma KNVB Juniorentrainer. Filip volgde deze cursus bij de KNVB Academie. Een mooi opstapje naar de ambitie van zowel trainer als club om in de toekomst de cursus TC3 te gaan volgen.

Met de door Kees en Filip behaalde diploma’s hebben we zowel bij de senioren als junioren een goede stap gezet in de richting van meer voetbalexpertise. Een win-winsituatie: Creil-Bant verzekert zich hiermee van kwaliteit en continuĂŻteit, terwijl het voor beide trainers een waardevolle aanvulling op hun cv betekent.

Kees en Filip, van harte gefeliciteerd!

Onze website sponsoren