Selectie Creil-Bant O23

Na twee uitstekende trainingen, die bestonden uit een partijspel van 11 tegen 11, hebben Kees Maes, Jan Willem van der Wal en Wim van Wegen de definitieve selectie bekend gemaakt van het team van Creil-Bant O23 dat morgen (zaterdag 10 juni) meedoet aan het O23-toernooi in Marknesse. De selectie bestaat uit de volgende spelers:

 1. Ruud Wuestenink (keeper)
 2. René Ballast
 3. Frank van Bruggen (disp.)
 4. Chris Dedden
 5. Theun Faber
 6. Frank Bosma
 7. Filip Monster
 8. Daley Slump (aanvoerder)
 9. Dennis Seine
 10. Max Bouma
 11. Joost Beugels
 12. Stefan Kramer (disp.)
 13. Robin Schaapman
 14. Johan Kramer
 15. Rodin van Meer
 16. Jelmer Bouma (keeper)
 17. Han Holstein
 18. Mick de Boer
 19. Timo Timmermans

Er zijn enkele geselecteerde spelers die met blessures kampen, daarom hebben we gekozen voor een ruime selectie. Tieme Kramer, Niels Scholtens, Varney Sesay, Maikel Bouma en Quinten van Eijk zijn afgevallen. De leiding is er echter van overtuigd dat deze spelers volgend jaar alsnog in aanmerking voor een plaatsje in de selectie zullen komen. Bernd Wuestenink, Jurjen Seine, Jack van Dijk en Roy Maas waren al eerder afgehaakt vanwege blessures. Conform de regels zitten er twee dispensatiespelers bij het team.

Het toernooi in Marknesse begint om 10.00 uur, de tegenstanders worden pas vlak voor aanvang van het toernooi bekend: de eerste activiteit van de dag is de loting. We hopen uiteraard op veel supporters langs de lijn!

 

Onze website sponsoren