Foto: Schalke 04 Xperience bij SC Bant!

Schalke 04 Xperience bij SC Bant!

Schalke 04, “De koningsblauwen”, een van de grootste voetbalclubs uit Duitsland komt op woensdag 25 en donderdag 26 oktober 2017 (in de herfstvakantie) naar SC Bant om een voetbaltraining te verzorgen!

Deelnemers (6 t/m 15 jaar) gaan 1 dag trainen als een echte Schalke 04 speler! Er komen gecertificeerde trainers van Schalke 04. De 2e dag gaan de deelnemers met een touringcar naar Duitsland om het stadion en de trainingsvelden van Schalke 04 te bekijken. Een heuse rondleiding. Met de busreis kunnen ouders/verzorgers, broers en zussen ook mee naar Gelsenkirchen!

Wilt u meer informatie of direct aanmelden, zie dan de link hieronder:
http://schalkeauftournee.nl/schalke-auf-tournee-bant/#meerinfo

Maak t/m 31 juli 2017 gebruik van de kortingscode VROEGBOEKBANT voor extra korting!!

Meld je aan voor de 2-daagse Clinic van Schalke 04 bij SC Bant!

Tijdens Schalke auf Tournee ga jij op dezelfde manier trainen als topspelers Klaas Jan Huntelaar, Mesut Özil, Julian Draxler en Maximilian Meyer.

Schalke 04 “de koningsblauwen” een van de grootste voetbalclubs van Duitsland komt bij jou in de buurt om je de Duitse voetbal mentaliteit bij te brengen. Onder begeleiding van gecertificeerde trainers en een hoofdtrainer afkomstig van de jeugdopleiding van Schalke 04 ga jij fantastische voetbaldagen tegemoet. Elke dag zie je je zelf beter worden en groeien door Schalkes unieke trainingsmethodes.

De club uit Duitsland die bij veel mensen tot de verbeelding spreekt. Waar spelers als Mesut Özil, Manuel Neuer en Julian Draxler hun opleiding hebben genoten. En waar Klaas-Jan Huntelaar nog steeds zijn kunsten laat zien!
Hieronder nog een link met een reportage van de Belgische TV! Moet je eens kijken hoe gaaf!https://www.tvoost.be/nieuws/jeugdspelers-dendermonde-krijgen-training-van-duitse-topclub-42717

 

Onze website sponsoren