Foto: Rabo ClubSupport Steun onze clubs!

Rabo ClubSupport Steun onze clubs!

Rabo ClubSupport weer gestart.

De Rabo ClubSupport van de Rabobank is weer van start gegaan. Zowel SC Creil als SC Bant doen dit jaar weer mee. Dus steun onze clubs!

Jij beslist mee!

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen?

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt. Je kunt als Rabolid van 5 t/m 25 oktober stemmen op jouw favoriete club of vereniging via de Rabo App, Rabo Internetbankieren of https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Hoe werkt stemmen via de Rabo App

Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

  1. Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
  2. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2’.
  4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  5. Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem uit te brengen.

Hoe werkt het voor onze zakelijk leden?

Als zakelijk lid is het mogelijk te stemmen op een favoriete sportclub, theater of buurtvereniging. Voor zakelijke leden is stemmen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren echter niet beschikbaar. Daarom heb je als zakelijk lid een unieke stemcode ontvangen per email.

Want onze clubs zijn meer dan alléén voetbalclubs;

https://youtu.be/xFBH1jqA8d4

 

Onze website sponsoren