Foto: Mijlpaal voor tiendorpen zaalvoetbal

Mijlpaal voor tiendorpen zaalvoetbal

Mijlpaal voor tiendorpen zaalvoetbal

EMMELOORD – Op zondag 8 januari bereikt het tiendorpen zaalvoetbal toernooi een mijlpaal in de historie. Op die dag wordt het sportieve poldergebeuren voor de twintigste keer gehouden. Met alle elf dorpen present in de Bosbadhal te Emmeloord wordt dit toernooi het eerste grote poldersportevenement van 2017.

Wisselbeker
Voor het nieuwe toernooi heeft de organisatie een nieuwe wisselbeker aangeschaft. Het was immers SC Emmeloord dat de titel drie keer achter elkaar behaalde en dan komt de beker volgens een ongeschreven wet definitief in handen van de winnaar.

Scheidsrechters
Ook nieuw is het kwartet scheidsrechters dat het komende toernooi zal leiden. Aan het eind van de vorige editie hebben we na jaren trouwe dienst afscheid genomen van ons trouwe scheidsrechterskorps. We zijn er in geslaagd om een viertal ‘verse’ hoofd- en topklasse scheidsrechters vast te leggen van buiten onze polder.

Supporters
De twintigste editie die voor de deur staat, belooft een ware clash te worden tussen outsiders en favorieten. Uiteraard doet er ook vanuit uw dorp weer een team mee en uiteraard hebben die de steun van zoveel mogelijk supporters nodig om zo ver mogelijk te komen.

Loting
De loting heeft de volgende teams bij elkaar in de poule gebracht:

Poule A (Bosbadhal-oud): Ens, RKO, SC Emmeloord, Espel, SV Marknesse, Tollebeek

Poule B: (Bosbadhal-nieuw): Tonego, SC Bant, Nagele, Creil, Kraggenburg.

Programma
De eerste poulewedstrijd begint zondag 8 januari 2017 om 9.30 uur in de Bosbadhal te Emmeloord. De kruisfinale wedstrijden beginnen om 15.05 uur en de finale wordt om 16.20 uur gespeeld.
Meteen na afloop is de prijsuitreiking. Behalve de wisselbeker is er ook een gouden schoen voor de topscorer van het toernooi. Het speelschema en verdere informatie is te vinden op www.tiendorpenzaalvoetbal.nl

 

Onze website sponsoren