Foto:  Getalenteerde spelersgroep zoekt getalenteerde trainer

 Getalenteerde spelersgroep zoekt getalenteerde trainer

Getalenteerde spelersgroep zoekt getalenteerde trainer

Creil-Bant JO19-1, in het seizoen 2019-2020 uitkomend in de eerste klasse, is op zoek naar een trainer. Een trainer die gedurende het seizoen twee keer per week met veel enthousiasme een training verzorgt, die een duidelijke lijn voor ogen heeft en die het vermogen heeft de spelersgroep week in week uit een stukje beter te maken. Naast het verzorgen van de trainingen is de trainer ook verantwoordelijk voor het coachen van de JO19-1-selectie tijdens de wedstrijden.

In het seizoen 2019-2020 beschikt Creil-Bant JO19-1 over een team waarin talent ruimschoots aanwezig is. Als trainer krijg je te maken met een spelersgroep die leergierig is, waar nog veel rek in zit en waarmee het prettig samenwerken is. Om de laatste stap te maken, om eruit te halen wat erin zit, zoeken we iemand die een selectie van 16-, 17- en 18-jarigen inspireert en motiveert.

Om in aanmerking te komen voor deze mooie positie verwachten we dat je minimaal beschikt over TC III (UEFA C) en bij voorkeur ervaring hebt met het trainen van een JO19-team. Het spreekt voor zich dat er tegenover je werkzaamheden voor SC Creil/SC Bant een passende vergoeding staat.

Voor vragen of om te solliciteren kun je je richten tot Jan Boonen (SC Creil) en Wim van Wegen (SC Bant), te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Jan Boonen               janboonen1966@gmail.com          tel. 06 20143500
Wim van Wegen       wimvanwegen@gmail.com             tel. 06 16142297

 

Onze website sponsoren