Foto: De trainingen worden hervat, hoe precies?

De trainingen worden hervat, hoe precies?

Beste spelers en ouders/verzorgers van SC Creil, SC Bant en Creil-Bant,

Afgelopen week kondigde de regering een versoepeling van de anti-coronavirusmaatregelen aan als het gaat om sporten. Als samenwerkingsverband Creil-Bant hebben we besloten onze trainers de mogelijkheid te bieden de trainingen vanaf 29 april weer op te starten, uiteraard binnen de geldende richtlijnen. Dit houdt het volgende in:

– De pupillenteams (t/m JO13) kunnen weer zonder beperkingen trainen. Omkleden en douchen moet echter thuis, behalve de velden en het materiaalhok gaat de accommodatie verder niet open. Ouders/verzorgers zijn niet welkom langs het trainingsveld.

– De juniorenteams (JO15, JO17, JO19) kunnen trainen, maar de regel van anderhalve meter afstand houden blijft gelden. Dit houdt in dat partijvormen en positiespelen niet zijn toegestaan. Ook hier geldt: alleen velden en materiaalhok zijn open, de rest van de accommodatie niet.

Als besturen geven we trainers en spelers de vrijheid om zelf te bepalen of ze de trainingen weer willen oppakken. Als besturen zijn we blij dat er weer getraind kan worden, maar in de eerste plaats geldt dat trainers en spelers dit zelf ook moeten zien zitten. Kortom: we moedigen aan om te gaan trainen, denken mee hoe de trainingen (met name bij de juniorenteams) eruit kunnen komen te zien, maar dwingen niet. We begrijpen dat het coronavirus voor de één mogelijk meer moeilijkheden met zich meebrengt dan voor de ander.

Mochten er vragen of suggesties zijn, laat dit dan weten aan Stef Meurs (tel. 06 11302876) of Wim van Wegen (tel. 06 16142297).

Met sportieve groet,
Stef Meurs
Wim van Wegen
Namens de besturen van SC Creil en SC Bant

Onze website sponsoren