Foto: Creil-Bant JO17-1 kampioen!

Creil-Bant JO17-1 kampioen!

Zonder zelf te spelen zijn de B-junioren van Creil-Bant op zaterdag 19 mei kampioen geworden in de 2klasse. Het team van Creil-Bant JO17-1 is na negen wedstrijden nog altijd de ongeslagen koploper in de voorjaarscompetitie en is door de nederlagen die naaste concurrenten Ens-Kraggenburg JO17-1 en Oldemarkt JO17-1 leden niet meer te achterhalen.

Kampioen worden zonder zelf te hoeven spelen, dat is toch net wat minder leuk omdat het spontane feest ontbreekt. Toch verdienen de spelers, trainers en leiders dat feestje, want het is de terechte beloning na een jaar hard werken en vol inzet. Dat feest gaat er dus heus wel komen! Het kampioenschap werd vorige week al zelf afgedwongen door concurrent Ens-Kraggenburg in een rechtstreekse confrontatie duidelijk te maken dat Creil-Bant in deze competitie heer en meester is. Een meer dan terechte 1-4 overwinning in het hol van de leeuw was daarvan het resultaat.

Onverzettelijkheid, inzet, overtuiging, de juiste mix van voetballers met technische bagage, een goede actie, een fijne traptechniek, snelheid en hard werken, maar bovenal toch vooral een team dat eenheid uitstraalt en voor elkaar de mouwen opstroopt. De juiste ingrediënten voor het behalen van het kampioenschap, waar de trainers iets heel moois van hebben gemaakt en waar de leiders met zorg mee zijn omgegaan.

Het kampioensteam bestaat uit de volgende spelers: Kristian van der Beek, Kai van Reem, Ruben Bouwman, Tom Hooijman, Joost Beugels, Emma Louws, Niek Oijevaar, Cato Timmermans, Stef van der Wal, Ludo Derks, Sam Veendrick, Daan Dirkmaat, Tom Scholtens, Jarno Slump, Mathijs Wink, Daniël Leeuwestein en Kevin Tuinte. De leiders zijn Jan Willem van der Wal, Huub Derks en Luit Scholtens en het team wordt dit seizoen getraind door Thom Maes en Martijn Kramer. Iedereen verdient een groot compliment voor zijn of haar aandeel in het kampioenschap en het mooie voetbalseizoen 2017-2018!

 

Onze website sponsoren