Foto: Bijzondere ALV 7 april 2021

Bijzondere ALV 7 april 2021

Bijzondere Algemene Ledenvergadering over Fusiedocument

Op woensdag 7 april a.s. om 20.00 uur wordt er een Bijzondere Algemene Ledenvergadering (BALV) gehouden voor de SC Bant. Deze BALV staat in het teken van het fusiedocument tussen SC Creil en SC Bant. De leden worden geïnformeerd over het fusiedocument en kunnen hier vragen over stellen. Daarnaast worden er voor de leden de komende dagen diverse informatiebijeenkomsten georganiseerd.

Informatiebijeenkomsten

Van 29 maart 2021 t/m 1 april 2021 zullen de bestuursleden en de leden van de werkgroep ” Fusie CreilBant” de trainingen bezoeken om vragen te beantwoorden. Daarnaast komen er binnenkort filmpjes online waarin antwoord wordt gegeven op de meest gestelde vragen. Daarnaast worden er op zaterdag 3 april a.s. en dinsdag 6 april a.s. inloopbijeenkomsten gehouden. Op woensdag 7 april a.s. om 20.00 uur volgt dan de digitale BALV.

Uitnodiging en informatie

Bijgevoegd de uitnodiging met meer informatie en een toelichting op de inloopbijeenkomsten. Uitnodiging BALV 07-04-2021 SC Bant De uitnodiging en het fusiedocument ontvangen de leden ook via de e-mail.

Voor de informatiebijeenkomsten moet u zich wel aanmelden via e-mail info@scbant.nl Kijk voor een nadere toelichting in bovenstaande uitnodiging.

Agenda, fusiedocument en overige vergaderstukken

Ook BALV en inloopbijeenkomsten in Creil

Ook in Creil wordt door SC Creil op 7 april 2021 een BALV gehouden en worden er inloopbijeenkomsten georganiseerd. Voor meer informatie over Creil kijk dan op: http://www.sccreil.nl

Onze website sponsoren