• Persbericht: Kees Maes niet langer trainer VV Creil-Bant 1

    Het bestuur van VV Creil-Bant moet helaas meedelen dat oefenmeester Kees Maes heeft besloten per direct op te stappen als trainer van VV Creil-Bant 1. Hoewel het bestuur graag het seizoen met Maes had willen afmaken, respecteert het zijn beslissing en wenst het hem het allerbeste voor de toekomst.

    Onlangs had het bestuur van VV Creil-Bant besloten het dienstverband met Kees Maes als hoofdtrainer na dit seizoen niet te verlengen.

    Het bestuur wil Maes graag bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de voetbalvereniging. Zijn inzet voor VV Creil-Bant en voorheen SC Creil ging veel verder dan alleen het trainerschap. Voorzitter Peter-Paul Frijlink: “Kees Maes heeft ontzettend veel betekend voor onze mooie vereniging. Hij zal gemist worden door zowel spelers als bestuur. We betreuren zijn besluit en hadden heel graag gezien dat het anders was gelopen.” Maes was sinds december 2017 als hoofdtrainer in functie bij de club.

    Het bestuur is intussen bij elkaar geweest om te praten over de ontstane situatie, en gaat op zoek naar een oplossing die zich in eerste instantie richt op de tweede seizoenshelft en indien mogelijk op de langere termijn. Feit is dat het voor het team van VV Creil-Bant 1 belangrijk is dat er na de winterstop iemand voor de groep staat. Het bestuur zal de leden op de hoogte houden van de komende ontwikkelingen.