• Kees Maes langer door als trainer van Creil-Bant 1

    Kees Maes plakt er nog een seizoen aan vast als trainer bij de hoofdmacht van VV Creil-Bant. Maes is sinds december 2017 als hoofdtrainer in functie bij de club, eerst als trainer bij SC Creil en sinds de zomer van 2019 als oefenmeester van het onder gezamenlijke vlag uitkomende team, dat sinds de fusie met SC Bant afgelopen zomer werd bekrachtigt uitkomt als VV Creil-Bant 1.

    Zowel club als trainer waren het uiteindelijk snel met elkaar eens. Maes voldoet aan de gestelde doelen en verwachtingen van de technische commissie en het bestuur. Bovendien zien de betrokken partijen voldoende perspectief voor het komende seizoen.

    Wat betreft dat perspectief geldt nog steeds de ambitie om zo snel mogelijk de vierde klasse voor de derde klasse te verruilen, en om Creil-Bant 1 binnen een paar jaar uit te laten groeien tot een team dat meedraait om de bovenste plaatsen in die klasse.

    Momenteel gooit het coronavirus weer roet in het eten, maar het bestuur hoopt dat – zodra de bal weer rolt en er ook weer competitievoetbal gespeeld wordt – er dit seizoen een vervolg gegeven kan worden aan het groeitraject waarin de jonge selectie zit.