• Jan Schenk per komend seizoen trainer Creil-Bant JO19-1

    Het bestuur van VV Creil-Bant heeft Jan Schenk bereid gevonden om komend seizoen als trainer van de JO19-1 te fungeren. Met het vastleggen van deze bekende naam is er een opvolger van het trainersduo Filip Monster-Hugo Beugels, die beiden in de winterstop al hadden aangegeven er na dit voetbaljaar mee op te houden.

    Met Jan Schenk, die onder meer ervaring heeft als trainer van Creil 1 en Urk JO19-1, kiest het bestuur voor een gediplomeerde oefenmeester met ruim voldoende voetbalbagage. In zijn nieuwe rol vormt Schenk een belangrijke schakel in het klaarstomen van de oudste junioren voor hun overgang naar de senioren. In combinatie met voetballen op niveau (1e klasse) denkt het bestuur hiervoor voor het nieuwe seizoen de juiste voorwaarden te hebben gecreëerd.

    De komende tijd zal worden gebruikt om een technische staf rondom Jan Schenk samen te stellen. Het resterende gedeelte van het seizoen 2021-2022 zal uiteraard nog door de huidige trainers en leider worden afgemaakt, met de ambitie om toch nog wat moois te maken van de tot dusver door allerlei omstandigheden moeizaam verlopen tweede seizoenshelft.