• Even voorstellen: onze beoogde nieuwe voorzitter!

    Nadat de vacature al enige tijd had open gestaan zijn we als bestuur verheugd te kunnen meedelen dat we een geschikte kandidaat-voorzitter hebben gevonden, te weten Peter-Paul Frijlink. Voor degenen die Peter-Paul nog niet zo goed of helemaal nog niet kennen stelt hij zich hieronder voor aan de leden van VV Creil-Bant en aan iedereen die onze voetbalclub een warm hart toedraagt.

    Peter-Paul Frijlink is 35 jaar oud en woonachtig in Creil. Hij is getrouwd met Jinny en vader van dochter Esmee van 9 en zoon Noud van 5. In het dagelijkse leven is hij werkzaam als software engineer voor voor Avit (voorheen Xantes ICT).

    Op de vraag waarom Peter-Paul zich kandidaat heeft gesteld om onze nieuwe voorzitter te worden zegt hij het volgende: “Niet per se uit pure liefde voor de voetbalsport, aangezien ik eigenlijk alleen tijdens “grote” wedstrijden mij enigszins verdiep in voetbal. Ook mijn verbinding met de club heeft de afgelopen jaren op een laag pitje gestaan, aangezien ik al 9 jaar geleden gestopt ben met voetballen.” Waarom dan wel? “De kans om voorzitter van onze nieuwe fusievereniging te worden zie ik als een hele mooie uitdaging om de nieuwe club een mooie start te geven. In mijn eerste gesprekken kwam een beeld naar voren van een club met een hoop vrijwilligers die met iedereen het beste voor heeft. Dat past goed bij me. Het lijkt mij dan ook heel leuk om mij hiervoor in te gaan zetten.”

    Peter-Paul kijkt ernaar uit om als voorzitter bij Creil-Bant aan de slag te gaan. “Ik ben net weer in het voetbal in onze dorpen gerold, maar nu als leider van de JO7-1 waar mijn zoon net is begonnen. Dat is meteen een mooie manier om de club beter van binnenuit te leren kennen. En als je mij beter wilt leren kennen sta ik altijd open voor een praatje”.

    Binnenkort wordt tijdens de eerste algemene ledenvergadering van onze nieuwe fusievereniging het bestuur officieel geïnstalleerd, dan zal als alles volgens plan verloopt ook het voorzitterschap van Peter-Paul door onze leden worden bekrachtigd.