• De jeugdcommissie afdeling voetbal bestaat uit de volgende personen:
  Contactpersonen voor de pupillenteams (JO7 t/m JO13):

  • Bant: Hanneke Vos (06-41469179)
  • Creil: Stef Meurs (06-11302876)

  Contactpersonen voor de juniorenteams (JO15 t/m JO19):

  • Wim van Wegen (bestuurslid jeugdvoetbal)
   (06-16142297)
  • Stef Meurs (bestuurslid jeugdvoetbal)
   (06-11302876)
 • Kalender:

  Het voetbalbestuur vergadert elke 3e woensdag van de maand.

  25-05-2019 10-dorpentoernooi jeugdteams
  25-05-2019 Seizoensafsluiting afdeling voetbal

   

 • Welkom!

  Wat fijn dat u of dat jij lid wilt worden van de voetbal! U/jij bent van harte welkom bij SC Bant!

  Lid worden? Vul onderstaand formulier in!

  Door het invullen van onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als lid.

  Aan- en afmeldingsformulier 2020/2021

   

  Vrijwilligersbeleid.

  Onze vereniging heeft een vrijwilligersbeleid voor leden. Om alle activiteiten van onze vereniging mogelijk te maken, vragen wij aan ieder lid om mee te helpen. Meer informatie hierover vindt u in onderstaande brief:

  Brief vrijwilligersbeleid SC Bant

  Vragen.

  Bij vragen kunt u contact opnemen met:

  Monique Bouma (06-12954540) of Diede Beugels (06-22083071), secretaris/ledenadministratie, afdeling voetbal SC Bant.
  Email: bestuurscbant@gmail.com

   

   

   

   

 • Hoofdsponsor SSA Creil-Bant 1

  Slump Catering & Events

  Slump Catering & Events heeft al meer dan 30 jaar ervaring met de volledige inrichting en catering van feesten en evenementen.

  Voor elke gelegenheid denken wij mee over een passende catering. Slump Catering & Events zorgt voor een onvergetelijke dag!

  Bedrijfsopening, personeelsfeest, receptie of jubileum? Slump Catering & Events verzorgd alles tot in de puntjes.

  Voor meer informatie gaat u naar: www.welkombijslump.nl

  Kleding sponsoren:

  SSA Creil-Bant 2: Faber betonpompen

  SSA Creil-Bant 3: Van der Kolk Montagebedrijf

  SSA Creil-Bant 4: Bouwbedrijf P. Verwer b.v. / Scholtens Marknesse VOF

  SSA Creil-Bant 5: Niagara Tulips

  Mini’s en Pupillen
  Vakantiepark Eigen Wijze
  Slump Catering & Events
  Troefmarkt Slump

  Junioren
  Klif18 sport
  Bloemendaal Transport
  Potatop & Den Hartigh
  Offringa Heftrucks

   

 • Informatie volgt.

 • Verklaring Omtrent Gedrag

  Helaas komt het voor dat mensen in de sport misbruik maken van hun positie. Jaarlijks komen er in de sport meerdere gevallen van o.a. seksuele intimidatie aan het licht. SC Bant wil er alles aan doen om te zorgen voor een veilig sportklimaat. Het bestuur heeft daarom gemeend het advies van NOC/NSF en de KNVB te volgen. We werken bij SC Bant met een vertrouwenspersoon: Cindy Okkes- van de Wiel tel: 06-41353893.

  Verplicht

  Het is de bedoeling om dit seizoen voor alle leiders/trainers en overige vrijwilligers die bij onze vereniging direct of indirect te maken hebben met jongeren tot en met 18 jaar, een verklaring omtrent gedrag (VOG) aan te vragen. Seizoen 2018-2019 is de VOG verplicht bij SC Bant voor deze personen.

  Aanvraagprocedure

  De secretaris van onze vereniging is gestart met het aanvragen van verklaringen omtrent gedrag (VOG) voor onze vrijwilligers. We beginnen bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie aanvragen in te dienen voor leiders en trainers van de JO7 t/m JO18, de leden van de voetbaljeugdcommissie, technische commissie, bestuursleden. Indien de secretaris niet over de volledige gegevens van een vrijwilliger beschikt zal zij deze per e-mail of telefoon benaderen met de vraag de ontbrekende gegevens aan te leveren.
  Onze vrijwilliger zullen binnenkort gevraagd worden om hun medewerking hierin.

  Vervolgens wordt er voor de vrijwilliger door de secretaris een VOG aangevraagd bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid. De betreffende vrijwilliger ontvangt vervolgens een e-mail van de Dienst Justis- Minsterie van Veiligheid en Justitie (justis@minvenj.nl). Dit is dus geen spookmail! Lees de betreffende e-mail goed door. Daarin staat vermeld op welke wijze je de VOG verder in kunt vullen/afronden. Na goedkeuring door het ministerie, ontvang je de VOG per post thuis. Aan het aanvragen van de VOG zijn geen kosten verbonden. Het is de bedoeling dat de VOG bij de secretaris van de vereniging wordt ingeleverd.

  Aan iedereen die een e-mail ontvangt het verzoek zo snel mogelijk de procedure in gang te zetten en na ontvangst van de VOG deze zo snel mogelijk bij de secretaris in te leveren.

  SC Bant gaat bijhouden van welke personen een VOG is ontvangen en voor welke personen, die in de loop van het seizoen actief worden bij de vereniging, een VOG moet worden aangevraagd etc. De komende tijd zal een opstartfase zijn, maar de bedoeling is dat we uiteindelijk uitsluitend trainers, leiders en vrijwilligers bij onze vereniging hebben die in het bezit van een VOG zijn.

  Als je nog vragen hebt, word je verzocht contact op te nemen met het secretariaat van SC Bant (bestuurscbant@gmail.com).