Foto: Tegenwind voor Bant 1

Tegenwind voor Bant 1


Het is Bant 1 niet gelukt om de 3 punter van vorige week een goed vervolg te geven. Onder lastige omstandigheden werd er kansloos met 5-0 verloren van Fit Boys. De wedstrijd kreeg hiermee een terechte winnaar.
Een half uurtje later dan gepland, werd er afgetrapt op het kunstgrasveld in Beilen. Met de wind vol in de bakkes begon Bant aan achteraf een kansloze wedstrijd. Binnen een kwartiertje stond Fit Boys op een 1-0 voorsprong. Een goede slalom van Jesse Drenth lag hier aan ten grondslag. Op een gekraakt schot van Dirk Jan Doornbos na, wist Bant hier weinig tegenover te stellen. Zo’n 5 minuten voor rust speelde de wind een grote rol. Een corner van Jesse Drenth viel in één keer in de goal en zo werd de voorsprong verdubbeld. Op slag van rust wist Stefan Eefting ook nog de 3-0 te scoren en keek Bant tegen een verdiende achterstand aan.
De 2de helft had Bant de wind mee. De opdracht was om proberen vroeg te scoren om zo nog enig onrust bij Fit Boys te veroorzaken. De kans kwam in de 55ste minuut, maar de keeper redde de inzet van Johan Kramer. Bant wist duidelijk minder van de wind te profiteren dan dat Fit Boys deed en naarmate de wedstrijd vorderde, ebde het geloof weg. In de 83ste minuut maakte Fit Boys nog 4-0 en direct na de 5-0 floot scheidsrechter Blom voor het einde van de wedstrijd.

Volgende week zal Bant zich moeten herstellen tegen en in Hardenberg. De wedstrijd start om 15:15 uur.

Onze website sponsoren