Foto: Vrijwilligers in actie!

Vrijwilligers in actie!

Vrijwilligers in actie!

Het nieuwe voetbalseizoen staat op het punt te beginnen, zaterdag 1 september starten de eerste bekerwedstrijden en dus is er veel werk aan de winkel op het sportcomplex van SC Bant!

Gelukkig zijn er veel actieve vrijwilligers bij onze mooie club die met elkaar de schouders er onder willen zetten. Er is veel werk te doen aan en om het gebouw; oa. werkzaamheden aan de bar en er is een nieuw bord opgehangen waarop de indeling van de kleedkamers te zien is. Ook is er veel werk verzet aan het onderhoud van het tweede veld en wordt er nu veel gemaaid om het veld mooi te krijgen. Ook rondom het complex is werk gedaan door al het onkruid weg te halen of te bestrijden en de randen netjes af te steken. Vandaag, 25 augustus, is een groep vrijwilligers bezig om alle sponsorborden en de doelpalen schoon te maken. Het bestuur van SC Bant is erg blij met de inbreng en initiatieven van de vrijwilligers en waardeert deze inzet enorm, super! Met elkaar zijn de klussen snel(ler) gedaan en is er ook tijd voor een gezellig praatje.

Wordt er in de toekomst een beroep op u of jou gedaan om mee te helpen bij een klus? Dan hopen wij dat u/jij daar positief en enthousiast op reageert. Met elkaar zijn wij SC Bant!

    

 

 

Onze website sponsoren