Voorbereiding SC Bant 1

SC Bant 1 begint zaterdag 11 augustus aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen waarin het ingedeeld is in de 3de klasse D. Een nieuwe competitie dus, met veel nieuwe en onbekende tegenstanders. Een leuke uitdaging!

Zoals gezegd begint Bant 1 zaterdagmiddag met de voorbereiding door een middagtraining af te werken op het terrein van Flevo Boys. Door de droogte heeft de Gemeente Noordoostpolder de natuurgrasvelden in de polder tot nader order afgekeurd. Hierdoor werkt Bant z’n voorbereiding voornamelijk buitenshuis af. Tot en met 23 augustus maakt men gebruik van de gastvrijheid van Flevo Boys. Op zaterdag 18 augustus speelt Bant een toernooi bij en in Delfstrahuizen. Ook CVVO, Oeverzwaluwen, De Walde, Oudehaske en uiteraard Delfstrahuizen zelf nemen deel aan dit toernooi. Het toernooi begint om 13:00 uur. Om 17:30 uur worden de prijzen uitgereikt. Een week later staat het tiendorpentoernooi op het programma. Bant is ingedeeld in een poule met Nagele en Creil. Bant speelt zijn wedstrijden in Nagele om 11:10 uur tegen Nagele en om 12:20 uur tegen Creil. Tussendoor speelt Bant op dinsdagavond 21 augustus om 19:30 uur een oefenwedstrijd tegen Veno in Vollenhove.

Op 1 september staat de bekerwedstrijd tegen en in Blokzijl gepland. Een week later is Nok te gast op Sportpark de Akkers en op 15 september speel Bant zijn laatste bekerwedstrijd thuis tegen Creil. Alle drie de wedstrijden beginnen om 14:30 uur. Een week later start de competitie. Hiervan is het programma nog niet bekend.

Onze website sponsoren