Vol gas, op naar groen gras!

Wie regelmatig sportpark De Akkers – de thuishaven van SC Bant – bezoekt zal het vast zijn opgevallen dat het er de laatste tijd zo netjes bijligt. Er is het afgelopen jaar dan ook een hoop gebeurd. Er ligt een mooi betegeld pad langs het hoofdveld, veld 2 ligt er prachtig verzorgd bij, langs datzelfde veld staan tegenwoordig twee schitterende dug-outs, het ballenhok heeft een opknapbeurt gehad en ziet er een stuk overzichtelijker uit, de reclameborden en de doelen blinken je tegemoet, de lampen rondom het trainingsveld doen het allemaal weer, en zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Al deze klussen worden natuurlijk niet door de kabouters gedaan. Het ligt net even anders. Vorig jaar heeft er zich een onderhoudsteam gevormd onder de naam ‘Vol gas, op naar groen gras!’. Dit groepje vrijwilligers, bestaande uit Jan Martijn Hekman, Fred Bouma, Siebren Kramer, Roelof Janssen, Sipke Bouma en Henry Beugels, is er verantwoordelijk voor dat onze accommodatie een flinke kwaliteitsimpuls heeft gekregen. Daarbij kregen ze hulp van diverse Bantenaren, die allemaal hun steentje hebben bijgedragen aan dit positieve verhaal.

Om een goed beeld te krijgen van alle projecten die bovengenoemde vrijwilligers het afgelopen jaar hebben afgerond is via deze link een uitgebreid verslag in woord en beeld te bekijken.

Onze website sponsoren