van de voorzitter

 

Het seizoen 2016/2017 zit er op. We kijken vooruit naar het nieuwe seizoen. De KNVB heeft besloten om de competitie wedstrijden later te laten starten en wel in de tweede helft van september. Daarvoor zijn de bekerwedstrijden gepland. Ook gaan we starten met het nieuwe spelvorm voor pupillen. Hier is het nodige aangeschaft, en heel veel tijd ingestopt om dit te realiseren.

De accommodatie ligt er goed bij, dus kan er weer volop gebruik van worden gemaakt. Trainingsveld is opnieuw ingezaaid, het hoofdveld bijgewerkt, en het tweede veld goed bijgehouden. De gemeente gaat het ingeplante talud vervangen door een graswal. (kunnen we de ballen weer terugvinden, en hebben we geen schrammen op de benen).

De selecties voor de jeugd en de pupillen zijn inmiddels bekend. Deze zullen binnenkort op de site komen te staan.

Wat betreft ons 1e selectie hebben we een nieuwe hoofdtrainer: Wim Jonkers. Deze heeft afgelopen seizoen het 3e bij Flevo Boys gecoached. Dit samen met Wim Havelaar, ook deze is nu zijn assistent trainer. Het 2e team gaat net als vorig jaar de competitie in met 17 spelers.

Door de stemmingsronde afgelopen april, bij SC Creil en SC Bant zijn we gebleven waar we waren en gaan het seizoen in met senioren SC Bant 1e en 2e, SJ Creil-Bant met JO19-1, JO17-1, JO15-1,2en3. Voor pupillen SC Bant:  JO13-1, JO11-1,2, JO9-1,2, JO7-1. Het is nog even zoeken naar diverse leiders, maar dat zal best goedkomen.

Binnen het bestuur zijn er ook wat wisselingen. Adri Seine, secretaris, is afgetreden, en is vervangen door Monique Bouma en Diede Beugels. Ook Henk Konning is afgetreden als bestuurslid. Binnen de jeugdcommissie zijn Monique en Diede vervangen door Peter de Waal. Om een overzicht te krijgen van het gehele bestuur verwijs ik u naar de website: voetbal/bestuur.

Onze website sponsoren