Einde seizoen 2016/2017

Beste jeugdleden/trainers/leiders/ouders,

Het seizoen 2016-2017 zit er zo goed als op. Nog 1 toernooi op 03-06-2017 in Emmeloord, en dan hebben we vakantie, in ieder geval van het voetbal. Ik als jeugdcoordinator heb erg genoten van het afgelopen seizoen.

De JO13-1 begon met liefst 17 man/vrouw aan dit seizoen, en dat was erg veel. Mede dankzij trainers en leiders, en na wat probleempjes her en der, hebben deze gasten lekker meegedraaid in de competitie.

Ook de JO11-1 kende een prima seizoen, met als beloning bijna de titel in de voorjaarscompetitie. Deze duurde net 2 minuten te lang helaas, maar ook hulde voor trainers/leiders van dit team.

De JO9-1 deed zowel in de najaars, als in de voorjaarscompetitie lekker mee. keurig in de middenmoot beide keren. Ook hier waren de trainers/leiders lekker op dreef en waren zeer fanatiek.

De JO9-2 waren een klasse hoger gezet en daar hadden de mannen af en toe wel moeite mee, maar ook deze heren bleven ondanks nederlagen zeer positief. Mede door, ja ook, trainers/leiders is het uiteindelijk toch een redelijk seizoen geweest.

En dan de JO9-3, het allernieuwste team van SC Bant. Mannen die 4 maanden lang enkel op woensdag trainden en uiteindelijk mee mochten doen in de voorjaarscompetitie. Mede door de leider maar zeker ook door de fanatieke trainers werden deze jongens afgelopen maand KAMPIOEN!!! Een geweldige prestatie. Medailles en op de platte kar door het dorp! Het was allemaal geweldig.
17 juni is onze seizoensafsluiting op ons mooie sportpark, met voor de voetbaljeugd het traditionele penalties schieten.
De jeugdcommissie is nog niet klaar. Samen met trainers/leiders zijn we druk in de weer om de teamindeling voor het komende seizoen weer voor elkaar te krijgen, en voor elk team weer trainers en leiders te vinden. Dit gaat tot nu toe vrij goed, maar als je iemand weet die graag een team wil trainen en/of op zaterdag leider zou willen zijn, weten jullie mij te vinden.
De teamindelingen zullen in de week van 5 juni op de site van SC Bant te vinden zijn.
Ik wil hierbij Diede en Monique en Henk heel hartelijk bedanken voor heel veel jaren als leden van de jeugdcommissie. We zullen jullie zeker gaan missen. Namens de jeugdcommissie wil ik iedereen alvast een hele fijne en sportieve vakantie wensen en tot volgend seizoen.

Groet Eddy (JC SC Bant)

Onze website sponsoren