Bant 1 kampioen!!

PSV en Ajax zijn het niet, Barcelona, Real Madrid? Ook niet. Bayern München? Zelfs hun niet. Manchester U en City worden het niet eens. In Dortmund blijven 80.000. fans muisstil. Juve dan, hun wel! Zit het em in de clubkleuren? Ook Leicester City, hulde aan vooral die club. En dan natuurlijk SC Bant. KAMPIOENEN! Geweldige prestatie van Henk Sleurink en zijn staf en selectie. De Ranieri van de polder. Op zo een oppermachtige wijze de titel binnenslepen verdient niks dan hulde. En natuurlijk een goed feestje! Bovenstaande is aardig gelukt, getuige de foto’s op de facebook pagina van SC Bant te zien.

Ook de recordreeks aan zeges loopt nog steeds. Met de 14e werd in Ens de titel in de wacht gesleept en de 15e betekende gelijk ook de scalp van IJVC in de wedstrijd van vorige week. Voor de 16e zou Arum moeten worden verslagen. Een simpele opdracht hoeft dat zeker niet te zijn. Arum is een echte stugge friese ploeg die niet makkelijk te verslaan is. Bovendien is ook Arum eigenlijk al uitgevoetbald. Normaal gesproken zullen zij 5e of 6e gaan eindigen dit jaar. Waarschijnlijk volgens verwachting, daar zij al zo’n 6 seizoen in deze klasse, rond deze plek vertoeven.

Vanmiddag bent u dus getuige van de laatste thuiswedstrijd van dit prachtige seizoen. In een warm zonnetje genieten van een leuke pot voetbal. Heerlijk. Vanaf deze plek neem ik de vrijheid om u allen te bedanken voor de steun het afgelopen seizoen.

Onze website sponsoren